Facebook
Olla oma itsensä - voiko sen enempää toivoa!

Tervetuloa DreamWear Club ry:n sivuille! Dreamwear Club DWC ry. on rekisteröity yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää seksuaalisen ja sukupuolisen tasavertaisuuden ja kansalaisten muiden perusoikeuksien toteutumista yhteiskunnassa.

Näiden sivujen sisältö painottuu vahvasti asiatiedon välittämiseen. Löydät tietoa sukupuolen moninaisuudesta, sukupuolen ilmaisusta, transvestisuudesta kuin yhdistyksemme Dreamwear Club ry:n toiminnasta.

Tapahtumakalenterista löydät aina uusimmat ilmoitusluonteiset asiat! Katso kalenterista Hauhon tapaamisen ohjelmat.

Sivumme eivät sisällä asiatonta materiaalia, emmekä julkaise linkkejä enää myöskään yksityishenkilöiden kotisivuille. Niitä kaipaava voi siirtyä ”sisarsivustollemme” Puuteriin

Jokainen yhteydenotto, tulipa se puhelimella tai sähköpostilla on luottamuksellinen - emme anna henkilötietoja ulkopuolisille. Samat pelisäännöt koskevat myös jäseniämme.

Transvestiittien ja läheisten tukihenkilö on tavoitettavissa yhdistyksemme puhelinnumerosta. Puhelintuen puoleen voi kääntyä mieltä askarruttavissa asioissa. Aina ei ehdi vastaamaan - soita siis uudelleen!! Läheistuen yhteystiedot löydät täältä.

Uutisia, uutuuksia