TRANSVESTIITTIEN TAPAAMISPAIKKOJA SUOMESSA

Helsinki

DreamwearClubin kahvi-ilta Helsingissä

Jokaisen kuukauden toisena (2.) maanantaina ja neljäntenä (4.) tiistaina DreamwearClub järjestää kahvi-illan klo 19.00-21.00 Transtukipisteellä transvestiiteille ja heidän läheisilleen.

Toimistolla on myös pukeutumismahdollisuus etukäteen, kuten myös kahvitarjoilu!

Kahvi-ilta on hyvin vapaamuotoinen, joten ensikertalaisenkin on helppo tulla. Mitään etikettiä ei ole. Voit siis tulla aivan sellaisena kuin itse haluat. Paikalla on myös pukeutumishuone, jossa monet kävijät säännöllisesti vaihtavat ulkomuotoaan.

Ensikertalaisen ei myöskään kannata kainostella ulkoasuaan, vaikka se ei olisikaan "viimeisen päälle". Emme arvostele ketään, vaan yritämme tukea jokaista tulijaa niin hyvin kuin osaamme. Monet ovat usein ensimmäisellä kerralla myös hieman "pihalla". Tämä johtuu siitä, että valtaosa kävijöistä on vanhoja tuttuja keskenään jo pitkältä ajalta ja uusi tulokas saattaa tuntea itsensä aivan ulkopuoliseksi. Älä anna tämä vaikuttaa, sillä toisella kerralla olet jo vanha tuttu.

Osoite on Pasilanraitio 5, Helsinki.

Yleinen kahvi-ilta Helsingissä

Vuoden jokaisena torstaina kokoontuu avoin trans-väki klo 19.00 - 21.00 Transtukipisteellä. Paikalla on sekä transvestiitteja, että transseksuaaleja ja heidän omaisiaan. Ulko-ovella on summeri Setan toimistolle, jota soittamalla pääsee sisään. Pukeutumismahdollisuus etukäteen. Paikalla kahvitarjoilu ja mm. paljon luettavaa.

Tampere

Transkahvi-ilta on tarkoitettu kaikille transihmisille tai transasioista kiinnostuneille. Tapaaminen on vapaamuotoinen. Jokaisella on oikeus olla oma itsensä. Ilta järjestetään kerran kuukaudessa perjantai-iltaisin kello 18.00-20.00 Tampereen SETA ry:n toimistolla. Halutessasi lisätietoa ota yhteyttä TreSetan sosiaalisihteeriin.

Tampereen SETA ry, Kuninkaankatu 15 A (2. krs), 33210 TAMPERE

http://www.treseta.fi/transkahvila

Turku

Turun kahvi-illat ovat TuSetan toimistolla osoitteessa Eerikinkatu 22b 20 alkeaen klo 19.
Jos illalla on jokin teema, siitä ilmoitetaan lähemmin. Seuraa ilmoituksia TuSetan nettisivuilta. Tervetuloa!

http://www.tuseta.fi

Jyväskylä

Jyväskylän Seta ylläpitää transryhmää. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki transihmiset ja transasioista kiinnostuneet. Ryhmän osallistujista ja keskusteluista jokainen osallistuja on vaitiolovelvollinen.

http://www.jklseta.fi/forum/viewforum.php?f=6&sid=91bc05da4bd648e0306bf41c45945464

Rovaniemi

http://www.rovaniemenseta.fi/ryhmatoiminta/transryhma/

Oulu

Oulun kahvi-illat ovat torstaisin Oulun Setan toimistolla osoitteessa Kansankatu 53klo 19 - 21 (22):

Muitakin tapahtumia on, mm. peruukki-ilta, tyyli-ilta, korsettiesittelyä, kirppis.
Katso tarkemmin Oulun Setan nettisivuilta Toiminta - kohdasta.
Lisätietoja marika.perameri(at)gmail.com, FB:ssä Marika Perämeri