YHTEYSTIEDOT

TÄLTÄ SIVULTA LÖYDÄT KAIKKI YHTEYSTIETOMME, JOITA VOIT KÄYTTÄÄ OMAN VALINTASI JA TILANTEESI MUKAAN

DreamWear Club r.y. palvelee lähinnä transvestiitteja ja heidän läheisiään ym. asiasta kiinnostuneita ihmisiä tai tahoja.

Tiedämme kokemuksesta, että yhteydenotto- tai soittokynnys meille on yllättävän korkea. Joskus se vaatii jopa pientä rohkaisuakin. Älä anna pelolle ja epätietoisuudelle kuitenkaan valtaa, vaan ota rohkeasti meihin yhteys. Olemme ihan oikeita ihmisiä ja kuuntelemme asiasi ja yritämme auttaa niissä niin hyvin kuin vain osaamme. Jokaisen henkilöllisyys pysyy myös omana tietonamme, emmekä anna niitä ulkopuolisille ilman asianomaisen lupaa.

Yhdistyksen puhelin päivystää tukihenkilön vuorotyön vuoksi hieman epäsäännöllisesti. Ellei hän vastaa puhelimeen soittaessasi, vastaajassa on yleensä viesti, koska hän on tavattavissa. Halutessasi voit jättää hänelle tietenkin myös viestin. Tukihenkilömme on saanut tehtäväänsä koulutuksen ja osaa paneutua asiaasi hyvin. Hänellä on myös sairaanhoidollinen koulutus.

Yhteyden meihin saat sähköpostilla, kirjeellä tai puhelimitse. Nopein tapa saada vastaus johonkin mieltä askarruttavaan asiaasi on yleensä soittaminen, jos tukihenkilö sattuu juuri silloin vastaamaan puhelimeen. Toiseksi nopein (käytännössä usein myös nopein) on sähköpostiyhteys, jos sinulla sellainen on käytössäsi. Vastaamme yleensä muutaman vuorokauden sisällä ja usein nopeamminkin.

Jäsenasioita koskevan postin pyydämme lähettämään sähköpostilla Helgalle.

Lehden toimitusta koskevan postin toivomme kulkevan suoraan sähköpostilla toimitukselle.

Läheistuki on tarkoitettu transvestiittien puolisoille, lapsille, vanhemmille, ystäville, naapureille ym. tahoille. Näissä asioissa yhteydenottonne menevät transvestiittien puolisoille ja he antavat tarvittavaa apua ja tukea, mikä sitten asia onkaan.  

DREAMWEARCLUBIN YHTEYSTIEDOT

Sähköposti: dwc(ät)dreamwearclub.net

LÄHEISTUKI

Puhelin: 040–766 8657 Torstaisin klo 19-21