top of page

Dreamwear Club ry:n jäsenrekisterin uudistus ja jäsenmaksun laskun maksaminen

Viime syksyllä Dreamwear Club ry siirtyi Setan ylläpitämään jäsenrekisteriin, mikä on aiheuttanut jossain määrin hämmennystä jäsenistön keskuudessa.

Yksi ongelmalliseksi koettu asia on ollut se, että jäsenpostissa on ollut näkyvissä siviilinimi. Se on johtunut jäsentietolomakkeen rakenteesta ja siitä, että postituksen automatiikka on rakennettu siten, että se ottaa rekisteröitymisessä käytetyn nimen postitusnimeksi.


Tämän ongelman poistamiseksi olemme muuttaneet jäsentietolomakkeen sellaiseksi, että siinä virallisena jäsennimenä voi olla myös taiteilijanimi. Siviilinimen voi ilmoittaa erikseen kohdassa Lisätiedot - silloin se ei näy kenellekään muulle eikä postiosoitteessakaan. Voit siis mennä jäsenrekisteriin muuttamaan tietosi tuohon muotoon, jonka jälkeen jäsenkirjeissä ei näy siviilinimeäsi. Jos taas et halua, että muiden nähtäväksi tulevissa sähköposteissa on taiteilijanimesi, muuta viestintään käytettäväksi sähköpostiksi sellainen, jota ei käytetä muissa yhteyksissä. Muutokset voit tehdä osoitteessa https://atom.flomembers.com/dwc-ry/user/login
Toinen ongelmalliseksi koettu asia on, että jäsenmaksulaskussa näkyy Seta laskuttajan tiedoissa. Koska laskutus tapahtuu tietylle tilille ja tietyllä viitenumerolla, voit jättää Setan mainitsematta jäsenmaksua maksaessasi. Laita sinne siis esim. DwC Pasilanraitio 5 00240 Helsinki.

85 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page