top of page

Dreamwear Club ry:n syystapaaminen peruttu, kokoukset etänä


Dreamwear Club DwC ry:llä piti olla syystapaaminen 25.-27.9.2020. Tapahtumaa oli jo pitkälle valmisteltu ja sen piti tapahtua Lautsian kartanossa Hauholla. Tapaamisen aikana piti myös pitää syyskokouksen lisäksi keväällä väliin jäänyt kevätkokous.

Suomen covid 19 -tilanne on kuitenkin huonontunut merkittävästi kesän jälkeen ja altistumisia on ilmennyt erityisesti erilaisissa juhlatapahtumisissa. Tilanne on saanut asiantuntijat vetoamaan voimakkaasti sen puolesta, että yli kymmenen ihmisen tilaisuuksien järjestämisistä pidättäydyttäisiin, vaikka sellainen olisikin virallisten suositusten mukaan vielä mahdollista.

Koska jäsenistömme on ikärakenteensa takia melkoiselta osin riskiryhmään kuuluvaa, yhdistyksen hallitus päätti peruuttaa tapaamisen. Päätös tehtiin raskain mielin, koska tarve tapaamiseen on pitkän tauon jälkeen ilmeinen. Tässä asiassa lohduttakoon se, että pienimuotoisia tapaamisia järjestetään syksyn aikana vertaisryhmissä, mikäli covid 19 -tilanne sen vielä sallii.

Yhdistyksen on pidettävä joka tapauksessa sääntömääräiset kokouksensa. Dreamwear Club DwC ry:n säännöt sallivat etäkokouksen ja sellainen on mahdollista juuri nyt myös väliaikaisten säädösten perusteella. Molemmat kokoukset pidetään 26.9. iltapäivän ja illan aikana, ensin kevätkokous syyskokous sopivan tauon jälkeen. Kokouskutsu, esityslista ja linkki kokoukseen julkaistaan jäsenille lähiaikoina. Henkilöille, joilla ei ole nettiyhteyttä, pyritään järjestämään puhelinyhteys kokoukseen ja kokousmateriaali lähetetään kirjeitse.

43 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page