top of page

DwC-kahvi-ilta ja valokuvaussessio Helsingissä 8.4. klo 19

DwC:n kahvi-ilta transvestiiteille, muille transihmisille, sukupuoltaan pohtiville ja heidän läheisilleen pidetään maanantaina 8.4.2024 klo 19.00-21.00.


Samalla on mahdollisuus osallistua niin sanottuun voimaannuttavaan kuvaussessioon.

Osallistuaksesi, ole hyvä ja rekisteröidy sähköpostitse osoitteeseen tuulamt@yahoo.com viimeistään sunnuntaina 6. huhtikuuta. Osallistujien tulee tuoda omat tarvikkeensa: oma meikki, vaatteet, korut, peruukit, kengät ja mahdolliset rekvisiitat.Osallistujia avustavat ja valokuvia ottavat kaksi nuorta transhenkilöä, Kimberly ja Nilius. Kimberly on ammattitasoinen meikkaaja, stylisti ja valokuvaaja, ja hän pystyy näin ollen auttamaan myös meikissä ja tyylissä. Nilius puolestaan auttaa valaistuksen ja valokuvaamisen kanssa.

Paikkana on Setan toimisto Helsingissä, Pasilanraitio 5. Paikalle pääsee ulko-oven summeria painamalla. Käytössä on myös pukeutumistila. Tila on esteetön.

Lämpimästi tervetuloa!

174 katselukertaa1 kommentti

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

1 Comment


Hei Tuula Marika, olin maanantaina dwc:n tapaamisessa ja se oli aivan ihana! Meillä jäi juttelu vähän kesken joten sovittiin, että tätä kautta voisimme jatkaa (?). Ihanaa keväistä perjantai-iltaa siulle kuitenkin!

Like
bottom of page