top of page

DwC-kahvi-ilta tiistaina 25.8. Helsingissä

Kahvi-illat jatkuvat taas tiistaina 25.8. Setan tiloissa, tervetuloa!
HUOM! Koronan vuoksi on voimassa tiettyjä rajoituksia ja sääntöjä, osa Setan määräämiä. Niitä saatetaan tarkentaa vielä, seuraa tiedotusta! Yksi tärkeä on tartuntaketjujen jäljitys, sitä varten pyydetään kävijöiden puhelinnumerot. Numerot pidetään salassa ja tuhotaan, jos niitä ei neljään viikkoon tarvita. Lue alta tarkemmin, myös muut rajoitukset.


Paikalle voi tulla jo klo 18 alkaen laittautumaan. Käytössäsi on pukuhuone. Kahvi-ilta jatkuu n klo 21:30 asti.


Osoite Pasilanraitio 5, 2. krs, Seta.


Setan määräämät rajoitukset:

Elokuun alussa Setassa ja Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksessa tehdään uusi tilannearvio koronan epidemiatilanteesta ja sen vaikutuksista toimintaan syksyllä.   


Toimitiloihin ei saa tulla flunssaisena.  


Toimistolla kävijöitä pyydetään pesemään kätensä toimistolle tullessaan. Käytettävissä on myös käsihuuhdetta. WC-tiloissa ja keittiössä on käytettävissä paperisia käsipyyhkeitä. Toimiston seinillä opastetaan käsi- ja yskimishygieniasta.  


Toimiston keittiö on varattu ensisijaisesti työntekijöiden käyttöön. Keittiötä saavat lisäksi käyttää vain ryhmien tarjoiluista vastaavat henkilöt. Kävijät eivät toistaiseksi saa asioida keittiössä. 


Ryhmien tarjoiluista saavat vastata vain ryhmän vastaavat, joiden on huolehdittava riittävästä käsihygieniasta ohjeiden mukaisesti.  


Mikäli Setan sisäisten palaverien ja Sukupuolen osaamiskeskuksen asiakastapaamisen järjestäminen Setan toimistolla on välttämätöntä, järjestetään se väljemmässä isossa ryhmätilassa tai neuvotteluhuoneessa. Osallistujille tulee mahdollistaa n. 2 metrin turvavälit tiloissa (isompi ryhmätila maks. 15 hlö, neuvotteluhuone maks. 8 hlö.)  


Mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämisen mahdollistamiseksi kaikilta Setan toimistolla kävijöiltä pyydetään yhteystieto (puhelinnumero), mikäli sitä ei muutoin ole saatavilla/tiedossa. Yhteystiedot kerätään lukittuun laatikkoon, josta Setan työntekijä kerää ne kerran viikossa ja tallettaa ne lukittavaan tilaan. Tiedot luovutetaan tarvittaessa viranomaisille tartuntaketjujen jäljittämiseen. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen ja ne hävitetään (neljän viikon kuluttua tiedon keräämisestä). Tartuntaketjujen selvittelyn tarkoitus on suojata niin kävijöitä kuin Setan työntekijöitä sekä heidän läheisiään mahdollisen koronatartunnan vaikutuksilta.   


97 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page