top of page

DWC:n jäsenrekisteri uudistuu!

Päivitetty: 4. lokak. 2019

Hyvä Dreamwear Club ryn jäsen!DWC on ottamassa käyttöön uuden jäsenrekisterin. Dreamwear Club DWC ry on Setan jäsenjärjestö, ja uusi jäsenhallintajärjestelmä on Setan hallinnoima keskitetty järjestelmä, jonka tyyppinen on käytössä useissa liittojärjestöissä.


Pyydämme sinua tässä yhteydessä tarkastamaan tietyt jäsentietosi!


Olet saanut tai saat pian sähköpostilla aktivointilinkin jäsentietoihisi. Lähettäjänä viestissä on ”Dreamwear Club DWC ry flomembers(at)floapps.com”, joten tarkista myös roskapostikansiosi, jos et ole saanut linkkiä viikon kuluessa tästä viestistä. Linkin avulla voit kirjautua jäsenrekisteriin ja tehdä muutoksia omiin tietoihisi.


Lähetämme kaikille jäsenille, jotka eivät ole maksaneet kuluvan vuoden jäsenmaksua, myös jäsenmaksulaskun pian aktivointilinkin jälkeen. Se tulee samasta osoitteesta, eli sekin voi huonolla tuurilla päätyä roskapostikansioon. Jos et jostain syystä halua enää olla DWC:n jäsen, voit jättää enoanomuksesi kirjautumalla järjestelmään.


Jäsenrekisterissä voit ilmoittautua myös erilaisten ylimääräisten tiedotteiden tilaajaksi. DWC toimittaa omia tiedotteitaan sekä perusjäsenpostia kaikille jäsenilleen, mutta lisäksi on valittavana Seta ry:n tiedotteita, joiden muoto on vielä työn alla ja saataneen kuntoon loppuvuodesta. Samassa yhteydessä voit ilmoittaa myös kiinnostuksesi vapaaehtoistoimintaan.

Lomakkeella on paljon kohtia, joihin ei välttämättä tarvitse vastata, sillä samaa lomaketta käyttävät niin yksityishenkilöt kuin yhteisöt, jolloin y-tunnukset tai laskutusosoitteet eivät yksityishenkilölle ole oleellisia kysymyksiä. Lomakkeella kysytään myös sukupuolta ja syntymäaikaa/-vuotta, joihin ei tarvitse vastata ellet halua. Tietoa käytetään tilastointiin, tai erilaisten palveluiden suunnitteluun ja raportointiin rahoittajille.Kaikilla jäsenillä, joiden sähköpostiosoite rekisteristä löytyy, on jatkossa käytössään mobiilijäsenkortti, jonka pitäisi aktivoitua automaattisesti jäsenmaksun maksamisen jälkeen. Jäsenkortin toki voi tilata sähköpostilla hetikin, mutta ennen maksun kirjaamista siinä lukee ”ei voimassa”. Syyskuuhun mennessä jäsenmaksunsa tänä vuonna maksaneille jäsenille sähköinen jäsenkortti on aktivoitu syyskuussa.


Huom! Aktivointiviesti ei ole ehkä saavuttanut vastaanottajaansa, jos

a) se on joutunut roskapostiin (viestin lähettäjän nimi on flomembers(at)floapps.com)

b) jäsenrekisteriin ilmoitettu sähköposti ei ole enää käytössä

c) jäseneltä puuttuu tiedoistaan sähköpostiosoite kokonaan

Jos siis et ole saanut viestiä ja se ei löydy roskapostistakaan, ota yhteyttä jäsenrekisterimme ylläpitäjään:

jasenasiat (at) dreamwearclub.net

Koetamme selvittää sen jälkeen asiaa ja laittaa manuaalisesti haluamasi sähköpostiosoite järjestelmään, johon sitten voimme lähettää uuden aktivointipostin.

52 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page