top of page

Kutsu transihmisten päiväkirjaklubiin


Hei!

Koetko taustasi jotenkin sukupuoleltaan moninaiseksi (trans- inter, muunsukupuolinen tai transvestiittii) ja olet kirjoitellut päiväkirjaa vuosien varrella?

Kiinnostaisiko sinua osallistua Pride-viikolle koostettavaan päiväkirjaklubi-videoon?

Setan sukupuolen moninaisuus -toimikunta järjestää vallitsevan korona-tilanteen vuoksi Pride-viikon ohjelmansa digitaalisessa muodossa etänä.

Haluamme nostaa esille sukupuolen moninaisuuden ja äänet, kasvot ja tarinat - eli ihmiset itsensä esille omassa sukupuolessaan suositun päiväkirjaklubi-konseptin muodossa, mutta tällä kertaa etänä kaikkien terveyttä vaalien!

Mikäli sinulla on joku koskettava, hauska tai muuten vain arkisen elämänmakuinen päiväkirjamerkintä, jonka haluaisit jakaa, nyt sinulla on siihen oiva mahdollisuus! Katkelmassa plussaa tietysti olisi kaikki se, missä kuuluu sukupuolen tai sukupuoli-identiteetin tuomat ajatukset ja kokemukset, mutta pakollista tämä ei ole.

Voit kertoa videopätkäsi alussa halutessasi myös, miltä vuodelta kirjoituksesi on ja minkä ikäinen olit tuolloin.

Lähetä meille maksimissaan 1min 30s pituinen video (vaakatasossa kuvattu mieluiten) itsestäsi lukemassa valittua katkelmaa päiväkirjastasi (video voi myös olla lyhyempi). Mikäli et halua esiintyä omilla kasvoillasi julkaistavassa videokokonaisuudessa, voit myös kuvata esimerkiksi maisemia tai päiväkirjaasi samalla ääneen lukiessasi.

Mikäli videon kuvaaminen tai ääneen lukeminen ei ole mahdollista tai muuten mielekästä, voit myös lähettää meille kuvan päiväkirjan kohdasta, jonka haluat jaettavaksi videolla.

Koostamme noin 30 minuutin videokokonaisuuden eli saapumisjärjestyksessä julkaisemme kaikki lähetyt videot ja kuvat, jotka mahtuvat tähän aikaikkunaan. Video julkaistaan Setan viestintäkanavien kautta Pride-viikolla 7.9.-13.9.

Max. 1min 30s vaakatasossa kuvatun videon tai kuvan voit lähettää osoitteeseen: nuka.lintula@gmail.com

Laita sähköpostiviestiin mukaan nimimerkki tai nimesi, jonka haluat näkyvän videossasi. Voit siis halutessasi esiintyä omalla nimelläsi tai vaihtoehtoisesti nimimerkillä.

Lähetä videosi meille 1.9. mennessä. Mikäli saamme videomateriaalia yli 30 minuutin verran ennen 1.9., infoamme asiasta täällä!

Ystävällisin terveisin,

Anukatariina Saloheimo

Sukupuolen moninaisuus -toimikunnan (Seta) puolesta

117 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page