top of page

Liity Dreamwear Club ry:n jäseneksi 2020, nauti, toimi ja vaikuta!


Dreamwear Club DwC on sukupuolen moninaisuutta edustavien ihmisten valtakunnallinen järjestö. Sen juuret ovat transvestiittien tukitoiminnassa ja edunvalvonnassa, mutta toiminta-alue on laajentunut kattamaan laajan kirjon erilaisia transihmisiä.

DwC edunvalvojana
DwC on ajanut jo vuosia aktiivisesti sukupuolivähemmistöjen etuja lainsäädännön uudistamisessa ja syrjinnän vastaisessa työssä. Järjestö on arvostettu toimija ja sen mielipidettä ja edustusta on pyydetty kansallisissa ja jopa EU-tason hankkeissa.

DwC jäsenistömme tukena

DwC on toiminut jäsenistön tukena palvelevan puhelimen kautta jo vuosia. Tämän vuoden aikana olemme myös neuvoneet ja auttaneet jäsenistöä uuden nimilain sallimien nimenmuutosten kanssa.


Vertaistukea on ollut tarjolla Helsingin, Tampereen ja Turun kahvi-illoissa. Puolisot ovat tavanneet toisiaan kevät- ja syystapaamisissa.
Valtakunnalliset tapaamiset
DwC järjestää jäsenistölleen valtakunnalliset kevät- ja syystapaamiset. Lisäksi vuoden aikana käymme teatterissa 1-2 kertaa eri kaupungeissa, seuraavaksi tammikuussa Turussa.Jäsenedut


DwC:n jäsenet saavat jäsenalennuksia joistakin vaate- ja peruukkiliikkeistä ja kosmetiikkapalveluista. Jäsenkortilla pääsee alennuksella moniin sateenkaaritapahtumiin ja mm. Hotelli Helka antaa sillä alennusta.


DwC:n jäsenet ovat oikeutettuja myös jäsenlehden irtonumeroon.Kotisivut


Olet ehkä huomannut kotisivumme www.dreamwearclub.net uudistuneen. Se on nyt aiempaa dynaamisempi ja tuottaa tuoretta tietoa kiinnostavista asioista. Sivustolla on tietopaketteja niin meille yhteisön jäsenille kuin muillekin ihmisille meistä. Vanhaan tapaan se on myös virallinen julkaisupaikka yhdistyksen asioille. Sivustolla on myös kalenteri, josta klikkaamalla saa lisätietoa tapahtumista.


Kotisivuille avautuivat juuri foorumi- ja jäsenalueet! Voit luoda käyttäjätunnuksen sivustollemme ja osallistua keskusteluun. Vain DwC:n jäsenille avoimessa osastossa sijaitsevat vanhojen lehtien arkisto ja eräät keskustelualueet. Puolisoilla on oma suljettu keskustelualueensa.103 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page