top of page

Liity Dreamwear Club ry:n jäseneksi, nauti, toimi ja vaikuta!
Dreamwear Club DwC on sukupuolen moninaisuutta edustavien ihmisten valtakunnallinen järjestö. Sen juuret ovat transvestiittien tukitoiminnassa ja edunvalvonnassa, mutta toiminta-alue on laajentunut kattamaan laajan kirjon erilaisia transihmisiä.
DwC edunvalvojanaDwC on ajanut jo vuosia aktiivisesti sukupuolivähemmistöjen etuja lainsäädännön uudistamisessa ja syrjinnän vastaisessa työssä. Järjestö on arvostettu toimija ja sen mielipidettä ja edustusta on pyydetty kansallisissa ja jopa EU-tason hankkeissa.
DwC jäsenistömme tukenaDwC on toiminut jäsenistön tukena palvelevan puhelimen kautta jo vuosia. Tämän vuoden aikana olemme myös neuvoneet ja auttaneet jäsenistöä uuden nimilain sallimien nimenmuutosten kanssa.


Vertaistukea on ollut tarjolla Helsingin, Tampereen ja Turun kahvi-illoissa. Puolisot ovat tavanneet toisiaan kevät- ja syystapaamisissa. Fyysisiä vertaistapaamisia on korvattu korona-aikana chat-tapaamisilla.Valtakunnalliset tapaamisetDwC järjestää jäsenistölleen valtakunnalliset kevät- ja syystapaamiset. Lisäksi vuoden aikana käymme teatterissa 1-2 kertaa eri kaupungeissa. Vuonna 2021 tapaamisia vaikuttavat luonnollisesti koronarajoitukset.
JäsenedutDwC:n jäsenet saavat jäsenalennuksia joistakin vaate- ja peruukkiliikkeistä ja kosmetiikkapalveluista. Jäsenkortilla pääsee alennuksella moniin sateenkaaritapahtumiin ja mm. Hotelli Helka antaa sillä alennusta.


DwC:n jäsenet ovat oikeutettuja myös jäsenlehden irtonumeroon silloin, kun niistä tehdään painettu versio.
Kotisivut


Kotisivustomme on uudistettu ja on nyt aiempaa dynaamisempi ja tuottaa tuoretta tietoa kiinnostavista asioista. Sivustolla on tietopaketteja niin meille yhteisön jäsenille kuin muillekin ihmisille meistä. Vanhaan tapaan se on myös virallinen julkaisupaikka yhdistyksen asioille. Sivustolla on myös kalenteri, josta klikkaamalla saa lisätietoa tapahtumista.


Kotisivuille on luotu myös foorumi- ja jäsenalueet. Muutkin kuin DwC:n jäsenet voivat luoda käyttäjätunnuksen sivustollemme. Erillisellä jäsenalueella on vanhojen lehtien arkisto ja eräät keskustelualueet. Puolisoilla on oma suljettu keskustelualueensa. Osa keskustelualueista on julkisia.
Jäsenrekisteri


Uudistettu jäsenrekisterimme helpottaa jäsentietojen päivittämistä ja muodostaa sujuvan välineen tiedottamiseen ja esim. jäsenmaksun maksamiseen. Jos olet vanha jäsen, kannattaa käydä tarkistamassa, onko siellä olevat yhteystiedot vielä voimassa. Tarkistuksen voi tehdä täällä.
Liity jäseneksi, se on helppoa!


Liity joukkoomme, tunsitpa tarvetta olla viihtymässä, auttamassa tai vaikuttamassa!


Jäsenmaksu on 25 €, puolisojäsenyys ei maksa mitään. Jäseneksi voi liittyä helposti tämän linkin kautta: https://www.dreamwearclub.net/liity-jaeseneksi-1

156 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page