top of page

Liity Dreamwear Club ry:n jäseneksi, nauti, toimi ja vaikuta!Dreamwear Club DwC on sukupuolen moninaisuutta edustavien ihmisten valtakunnallinen järjestö. Sen juuret ovat transvestiittien tukitoiminnassa ja edunvalvonnassa, mutta toiminta-alue on laajentunut kattamaan laajan kirjon erilaisia transihmisiä.DwC edunvalvojanaDwC on ajanut jo vuosia aktiivisesti sukupuolivähemmistöjen etuja lainsäädännön uudistamisessa ja syrjinnän vastaisessa työssä. Järjestö on arvostettu toimija ja sen mielipidettä ja edustusta on pyydetty kansallisissa ja jopa EU-tason hankkeissa. Vuonna 2021 järjestö palkittiin työstään yhdenvertaisemman maailman puolesta työskentelystään Helsinki Pride -yhteisön myöntämällä ”Ylpeys muuttaa maailmaa” -tunnustuspalkinnolla.
DwC jäsenistömme tukenaVertaistukea on ollut tarjolla Helsingin, Tampereen ja Turun kahvi-illoissa. Puolisot ovat tavanneet toisiaan kevät- ja syystapaamisissa. Fyysisiä vertaistapaamisia on korvattu korona-aikana osin chat-tapaamisilla.

DwC on toiminut jäsenistön tukena palvelevan puhelimen kautta jo vuosia. Tämän vuoden aikana olemme myös neuvoneet ja auttaneet jäsenistöä uuden nimilain sallimien nimenmuutosten kanssa.Valtakunnalliset tapaamisetDwC järjestää jäsenistölleen valtakunnalliset kevät- ja syystapaamiset. Lisäksi vuoden aikana käymme teatterissa 1-2 kertaa eri kaupungeissa. Vuonna 2022 tapaamisiin voivat luonnollisesti vaikuttaa koronarajoitukset.JäsenedutDwC:n jäsenet saavat jäsenalennuksia joistakin vaate- ja peruukkiliikkeistä ja kosmetiikkapalveluista. Jäsenkortilla pääsee alennuksella moniin sateenkaaritapahtumiin ja mm. Hotelli Helka antaa sillä alennusta.


Vuoden 2022 DwC:n jäsenet ovat oikeutettuja myös jäsenlehden irtonumeroon ja vuonna 2021 ilmestyneeseen historiikkiin.Kotisivut


Kotisivumme www.dreamwearclub.net on uudistettu ja on nyt aiempaa dynaamisempi ja tuottaa tuoretta tietoa kiinnostavista asioista. Sivustolla on tietopaketteja niin meille yhteisön jäsenille kuin muillekin ihmisille meistä. Vanhaan tapaan se on myös virallinen julkaisupaikka yhdistyksen asioille. Sivustolla on myös kalenteri, josta klikkaamalla saa lisätietoa tapahtumista.


Kotisivuille on luotu myös foorumi- ja jäsenalueet. Muutkin kuin DwC:n jäsenet voivat luoda käyttäjätunnuksen sivustollemme. Vain jäsenille -osastossa tulee olemaan vanhojen lehtien arkisto ja eräät keskustelualueet. Puolisoille tulee oma suljettu keskustelualueensa. Osa keskustelualueista on julkisia.
Jäsenrekisteri


Uudistettu jäsenrekisterimme helpottaa jäsentietojen päivittämistä ja muodostaa sujuvan välineen tiedottamiseen ja esim. jäsenmaksun maksamiseen. Jäsenrekisterin kautta saat myös sähköisen jäsenkortin.Liity jäseneksi, se on helppoa!


Liity joukkoomme, tunsitpa tarvetta olla viihtymässä, auttamassa tai vaikuttamassa!


Jäsenmaksu on 25 €, puolisojäsenyys ei maksa mitään. Jäseneksi voi liittyä helposti tämän linkin kautta: https://www.dreamwearclub.net/liity-jaeseneksi-1


98 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page