top of page

Naisellisuudesta yleensä

Monet meistä ovat tulleet kaapeistaan ulos vasta keski-ikäisinä. Jotkut kyllä "jo" alle kolmekymppisinäkin. Vie aikansa, ennekuin transvestiitti hakeutuu toisten kaltaistensa seuraan. Tässä tullaan siihen pulmaan, että lähtiessämme ulos julkiseen maailmaan meidän on otettava huomioon ikämme. Nelikymppisestä miehestä ei millään konstilla saa viisitoistavuotiaan tytön näköistä. Tämä on totta ja hyväksyttävä! Voimme silti pukeutua nuorekkaasti, muodikkaasti ja tyylikkäästi. Tämä kannattaa pitää mielessä. Kotioloissa voi sitten jokainen harrastaa sellaista pukeutumista kuin itse haluaa.

On muutama muukin asia, joka meidän kannatta pitää mielessä ainakin liikkuessamme ulkona. Ajelkaa säärikarvanne. On aika ruman näköistä, jos sukkien alta pilkottaa paksut pehkot mustia karvoja. Siihen löytyy useita konsteja, mutta kannattaa välttää höylää. Sillä saa helposti aikaan haavoja. Ainakin ylläpidolla on siitä kokemuksia. Ja kun sääret pitää aina karvattomina, eivät sivullisetkaan ihmettele mitään. Ei edes taloyhtiön ukkosaunassa. Rintakarvat ja ritsikat on myöskin yhdistelmä, jota kannattaa välttää. Kainaloitten hikoilu vähenee myös, jos poistaa kainalokarvat. On tietysti totta, että rinta- ja kainalokarvat eivät näy vaatteiden alta, mutta olotila siistiytyy huomattavasti ilman niitä ja itselläkin on mukavampi ja naisellisempi olo ilman karvoituksia.

Kantapäät ovat miehillä yleensä hoitamattomat. Osta siis jalkaraspi ja vaikka saunareissulla haudot jalkojasi lämpimässä vedessä ja hankaat rosoiset kantapäät sileiksi. Tämän jälkeen vielä rasvaus ja säästät seuraavat sukat tai sukkahousut rikkoontumattomina ainakin kantapäitten vuoksi. Ja muista pitää jaloistasi aina hyvää huolta! Sukkia ei tietenkään kannata heittää pois, jos ne rikkoontuvat sellaisesta paikasta, joka ei näy ulospäin, esim. jalkapohjasta. Käytä tähän kynsilakkaa ja pysäytä silmien juokseminen sillä. Vedä sukat / sukkahousut jalkaan aina istuma-asennossa äläkä tee sitä karheilla tai huonokyntisillä käsillä. Rasvaa ainakin kädet tai käytä ohuita hansikkaita. Näin säästät monta sukkaparia vuodessa.

Ulkona liikkumisesta

Monen transvestiitin hartain toive on se, että "menisi läpi" täydellisesti niin, ettei kukaan erottaisi häntä alkuparäisistä naisista. Useimmille meille tämä on kuitenkin liian suuri toive jo pelkän pituudenkin takia. Ja mitä se haittaa, jos joku huomaa, että hei, siinä meni tranu. Sitähän me todellisuudessa olemme ja, jos henkilö on sinut itsensä kanssa, ei se enää haittaa, jos ihmiset huomaavat miehisen alkuperän mekon alta.

bottom of page