top of page

Tapaamispaikkoja

Helsinki

Dreamwear Clubin kahvi-ilta Helsingissä

Jokaisen kuukauden toisena (2.) maanantaina ja neljäntenä (4.) tiistaina Dreamwear Club järjestää kahvi-illan klo 19.00-21.00 Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksella (Setan tiloissa) transvestiiteille ja heidän läheisilleen. Toimistolla on myös pukeutumismahdollisuus etukäteen, kuten myös kahvitarjoilu!

Tarkista poikkeukset kalenterista!

Kahvi-ilta on hyvin vapaamuotoinen, joten ensikertalaisenkin on helppo tulla. Mitään etikettiä ei ole. Voit siis tulla aivan sellaisena kuin itse haluat. Paikalla on myös pukeutumishuone, jossa monet kävijät säännöllisesti vaihtavat ulkomuotoaan.

Ensikertalaisen ei myöskään kannata kainostella ulkoasuaan, vaikka se ei olisikaan "viimeisen päälle". Emme arvostele ketään, vaan yritämme tukea jokaista tulijaa niin hyvin kuin osaamme. Monet ovat usein ensimmäisellä kerralla myös hieman "pihalla". Tämä johtuu siitä, että valtaosa kävijöistä on vanhoja tuttuja keskenään jo pitkältä ajalta ja uusi tulokas saattaa tuntea itsensä aivan ulkopuoliseksi. Älä anna tämän vaikuttaa, sillä toisella kerralla olet jo vanha tuttu.

Osoite on Pasilanraitio 5, Helsinki. Ulko-ovi on parikymmentä metriä Alepan ovesta vasemmalle. Ulko-ovella on Setan ovisummeri. Tule toiseen kerrokseen hissillä, sisäovella on vielä ovikello.

 

 

Yleinen kahvi-ilta Helsingissä

 

Joka toisena torstaina kokoontuu avoin transväki klo 18.00 - 20.00 Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksella . Paikalla on sekä transvestiitteja, että trans- ja muunsukupuolisia ja heidän omaisiaan. Ulko-ovella on summeri Setan toimistolle, jota soittamalla pääsee sisään. Pukeutumismahdollisuus etukäteen. Paikalla kahvitarjoilu ja mm. paljon luettavaa.

Tarkista aikataulut Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksen sivuilta  (ent Transtukipiste).

DSC_1808.JPG

Tampere

70413890_10156892409294436_1225605377890

Vertaisryhmä Ellun Kanat. Tapaamisaika on ollut perinteisesti joka kuun 3. torstai. 

Paikka: Sinuiksi-palvelu, entinen Pirkanmaan SETA ry, Näsinlinnankatu 48 TAMPERE

Ryhmä on juuri nyt tauolla. Tarkista kokoontumiskerrat Sinuiksi-palvelun verkkokalenterista.

Turku

67820070_2304151636348423_33741211967265

Turun kahvi-illat ovat TuSetan toimistolla osoitteessa Ursininkatu 11  kerran kuussa perjantaisin alkaen klo 19.
Jos illalla on jokin teema, siitä ilmoitetaan lähemmin. Seuraa ilmoituksia TuSetan nettisivuilta. Tervetuloa!

Turun Minkit - http://www.tuseta.fi

Lisäksi on transryhmä http://www.tuseta.fi/toiminta/ryhmat/transryhma/

Hämeenlinna

Hämeenlinnan sateenkaariryhmä kokoontuu järjestösäätiön tiloissa joka toinen tiistai klo 17-19 (parittomat viikot).
Osoite: Birger Jaarlin katu 12 A Hämeenlinna.
Tila on katutasossa, joten sinne on helppo löytää.

https://www.facebook.com/hmlseta/

Joensuu

Pohjois-Karjalan Setan Transryhmä on avoin vertaistukiryhmä, olitpa sitten nainen, mies, muunsukupuolinen, inter-sukupuolinen, transgender, queer tai sukupuoli-identiteetiltäsi määrittelemätön.

Pohjois-Karjalan Setan transryhmän tarkoitus on tarjota luottamuksellista vertaistukea ja jakaa kokemuksia sekä avoimesti tietoa aiheesta.


Ryhmä kokoontuu noin kerran kuussa erilaisen toiminnan merkeissä (teetä ja sympatiaa, keskustelua, leffailtoja, pelejä, keilausta..).


Olitpa sitten nainen, mies, inter-sukupuolinen, transgender, queer tai sukupuoli-identiteetiltäsi määrittelemätön jne. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

 

Transryhmässä saat huoletta olla oma itsesi. Jokaisella on oikeus määritellä itsensä niin kuin haluaa, tai jättää määrittelemättä.

Lisätietoa: transryhma(a)hobiles.fi

Facebook-sivu

Jyväskylä

Jyväskylän Seta ylläpitää transryhmää. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki transihmiset ja transasioista kiinnostuneet. Ryhmän osallistujista ja keskusteluista jokainen osallistuja on vaitiolovelvollinen.

Transryhmä - JklSeta

Kemi

Kemissä kokoontuvat kaikille sateenkaari-ihmisille avoin ryhmä

https://merilapinseta.com/ryhmat/

 

Lahti

Lahden setan sukupuolivähemmistöjen vertaistukiryhmä kokoontuu kuukauden toisena lauantaina klo 16-20.00 .  Paikka: Launeen Nuorisotalo, Lehtokatu 2, Lahti

Lappeenranta

Saimaan Seta järjestää sateenkaariväen tapaamisia.

Katso tarkemmin:

https://saimaanseta.yhdistysavain.fi/

Oulu

Oulun Setan naisten sekä trans- ja genderryhmät

Katso tarkemmin:

https://oulunseta.fi/toimintaa/toimintakalenteri/

bottom of page