top of page

DwC

YHTEYSTIEDOT

DwC:       dwc(at)dreamwearclub.net

 

Osoite:      Dreamwear Club ry/ co Seta ry,  Pasilanraitio 5 00240 Helsinki

Jäsenasiat:         jasenasiat(at)dreamwearclub.net

Lehden toimitus:  toimitus(at)dreamwearclub.net

Auttava puhelin: 040–766 8657 - Torstaisin klo 19-21

TÄLTÄ SIVULTA LÖYDÄT KAIKKI YHTEYSTIETOMME, JOITA VOIT KÄYTTÄÄ OMAN VALINTASI JA TILANTEESI MUKAAN

Dreamwear Club ry palvelee lähinnä transvestiitteja ja heidän läheisiään ym. asiasta kiinnostuneita ihmisiä tai tahoja. Tukeamme hakevat myös monet muut sukupuolen moninaisuutta pohtivat ihmiset.

Tiedämme kokemuksesta, että joillekin yhteydenotto- tai soittokynnys on korkea. Älä anna pelolle ja epätietoisuudelle kuitenkaan valtaa, vaan ota rohkeasti meihin yhteys. Olemme ihan oikeita ihmisiä ja kuuntelemme asiasi ja yritämme auttaa niissä niin hyvin kuin vain osaamme. Tilanteen niin vaatiessa ohjaamme myös soittajalle tarpeellisiin muihin palveluihin. Jokaisen henkilöllisyys pysyy myös omana tietonamme, emmekä anna niitä ulkopuolisille ilman asianomaisen lupaa.

Yhteyden meihin saat sähköpostilla tai puhelimitse. Nopein tapa saada vastaus johonkin mieltä askarruttavaan asiaasi on yleensä soittaminen, jos tukihenkilö sattuu juuri silloin vastaamaan puhelimeen. Toiseksi nopein (käytännössä usein myös nopein) on sähköpostiyhteys, jos sinulla sellainen on käytössäsi. Vastaamme yleensä muutaman vuorokauden sisällä ja usein nopeamminkin.

OHJE: Näin löydät Setan Helsingin toimistolle Pasilanratio 5, jossa DwC pitää kahvi-iltansa:

 

Junalla Pasilan asemalle, josta kävely Esterinportille (=umpikuja jossa parkkipaikkoja) ja sen päästä oikealle 50 metriä Setan alaovelle.

 

- Soita ovisummeria, jossa lukee SETA RY. Odota kunnes kuuluu surina oven avauksen merkiksi. Hissillä toiseen kerrokseen, Setan ovessa on ovikello.

 

- Raitiovaunu 2 pysähtyy noin 100 metriä ovelta.

 

- Esterinportilla on myös parkkipaikkoja, maksullisia klo 21 asti.

 

- Katso alla oleva karttakuva.

bottom of page