top of page

25.10. Bellissimassa DWC-ilta, kauniita kenkiä, koot 42-46


Lämpimästi tervetuloa Dreamwear Clubin asiakasiltaan kenkäkauppa Bellissimaan Helsingin Arabianrantaan perjantaina 25.10. klo 18-20!


Bellissiman uusi osoite on Kotisaarenkatu 3, talon päädyssä katutasossa, H-rapun vieressä.Bellissimasta löydät upeita ja ihania naisten kenkiä sopivassa koossa!


Valikoimassamme ovat koot 42-46 ja 32-35. Valitse vaikka omasi jo etukäteen verkkokaupastamme www.bellissima.fi tai tule sovittelemaan, fiilistelemään ja penkomaan hyllyjä.


Valikoimasta löytyy monia poistuvia malleja ja viimeisiä pareja todella edullisilla hinnoilla, mutta asiakasillassa myös normaalihintaisistakin tuotteista saa 20% alennusta!


Syysnilkkureita on tullut jo useita, talvinilkkureitakin Gaborilta kolme mallia, samoin saappaita kolmea sorttia. Kuumeisesti odottelen edelleen lisää ihanuuksia saapuvaksi!


Verkkokaupassa on esillä kaikki tähän asti tulleet syksyn uutuudet ja laittelen niitä sinne sitä mukaa kun uutuuksia varastolle saapuu.


Asiakasillassa on tarjolla pientä naposteltavaa ja juhlajuomaa.


Huom. mieluiten korttimaksu, kiitokset!


Odotan innolla pääseväni tapaamaan uusia mukavia tuttavuuksia!

Näkemisiin ja tervetuloa!


T. Maria, The Kauppias


********


SAAPUMINEN AUTOLLA:


Ilmaisia (parkkikiekollisia) parkkipaikkoja (2 h arkisin 8-20) löytyy Kotisaarenkadun varresta, sekä 5 paikkaa suoraan oven edessä kadun toisella puolella. Muuten Kotisaarenkadun parkkipaikat ovat varattu asukaspysäköintiin.


Myös Kauppakeskus Arabian parkkihalli sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä.


SAAPUMINEN RATIKALLA:


Ratikat 6 ja 8


Lähin pysäkki: Kumtähdenkenttä (n. 250 m kävelymatka Bellissimaan)


SAAPUMINEN BUSSILLA:


Keskustasta tulevat bussit 55 ja 71


Lähin pysäkki: Kumpulan kampus (Hämeentiellä Kauppakeskus Arabian edessä, n. 250 m kävelymatka Bellissimaan)


Seuraavaksi lähin pysäkki on Kustaa Vaasan tiellä sijaitseva Kumpulan kampus -pysäkki, jossa pysähtyy monia keskustasta tulevia busseja. Tarkempia tietoja löytyy HSL:n Reittiopas-palvelu

132 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page