top of page

Dreamwear Club DwC ry 25 vuotta, historiikki julkaistu!

Päivitetty: 23. marrask. 2021

Dreamwear Club DwC ry on suomalainen transfeminiinien ihmisten ja heidän läheistensä järjestö, joka on toiminut kansallisesti sukupuolivähemmistöjen oikeuksien puolesta 25 vuoden ajan.


Järjestön historia on koottu kirjaksi merkkivuoden kunniaksi. Teoksessa toimintaa valotetaan vaikuttamistyön lisäksi järjestön jäsenten näkökulmasta. Teoksen keskeisenä lähdemateriaalina ovat toimineet Dreamwear Clubin jäsenlehdet ja muut järjestön omat dokumentit, ja historiatietoa on kerätty myös henkilöhaastattelujen ja muualla mediassa olleista lähteistä.

Historiikki kurkistaa myös Suomen transelämään ennen järjestön perustamista.


Dreamwear Club on kasvanut pienestä samanhenkisten ihmisten kerhosta merkittäväksi valtakunnalliseksi vaikuttajaksi. Historiikin tarkoituksena on antaa jäsenistölle mahdollisuus eläytyä vanhoihin aikoihin ja muistuttaa, miten asioista silloin ajateltiin. Toisaalta se antaa tapahtumista kuvan myös heille, jotka eivät ole tutustuneet Dreamwear Club:iin tai transvestiittien historiaan.


Kirjasta ilmestyy painettu versio lähiaikoina. Sähköinen versio on luettavissa jo nyt täällä.Dreamwear Club ry juhlii merkkivuottaan koronarajoitteiden takia vasta ensi vuoden kevättapaamisessa 25+ -juhlatapahtumana.

330 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page