top of page

DwC-veteraani, osallistu tutkimukseen!
Yhdistystä on lähestytty graduntekijän taholta, joka tutkii Dreamwear Clubin historiaa vuoteen 2011 saakka. Alla hänen pyyntönsä.


"Onko sinulla muistoja Dreamwear Clubista vuosilta 1990–2011? Kerro kokemuksistasi!


Olen kulttuurihistorian opiskelija Turun yliopistosta ja teen Pro gradu -tutkielmaa Dreamwear Club ry:n historiasta vuosina 1990–2011. Olen työssäni kiinnostunut etenkin siitä, millaisia merkityksiä yhdistyksellä on ollut ja minkälaisia tunteita sekä kokemuksia Dreamwear Clubin toimintaan osallistumiseen on liittynyt. Kerään tutkielmaan muistoja ja kokemuksia Dreamwear Clubista ja siksi tarvitsen juuri sinun apuasi! Pyydänkin sinua kirjoittamaan minulle yhdistykseen liittyvistä muistoistasi alla olevan lomakkeen kautta 30.9.2020 mennessä. Voit muistella tekstissäsi esimerkiksi Dreamwear Clubin toiminnassa mukana olemista, mieleenpainuvinta hetkeä yhdistyksen jäsenten kanssa tai vaikkapa Dreamwear Clubin verkkosivuilta tiedon etsimistä.


Kyselyyn voi vastata nimettömänä tai nimimerkillä. Kyselyyn tulleita vastauksia käsitellään luottamuksellisesti ja niin, ettei kirjoituksesta voi tunnistaa sen jättänyttä henkilöä. Tutkielman valmistumisen jälkeen kirjoitukset arkistoidaan Turun yliopiston Historian, kulttuurien ja taiteiden tutkimuksen arkistoon (HKT-arkisto) myöhempään tutkimus- ja opetuskäyttöön arkiston sääntöjen mukaisesti.


Kyselyyn kannattaa vastata tietokoneella, sillä lomake ei näy välttämättä oikein mobiililaitteissa.


Jos sinulla on jotakin kysyttävää tutkielmasta tai lomakkeen täyttämisestä, voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen:jakluk@utu.fi


Kiitos vastauksistasi etukäteen. Jokainen kirjoitus auttaa minua suuresti työssäni.

Ystävällisin terveisin,

Jean Lukkarinen


Linkki kyselyyn:https://redcap.utu.fi/surveys/?s=KNYRJWEM7A "

151 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page