top of page

DwC:n jäsenrekisteriin parannus, päivitä tietosi sen mukaan!

Dreamwear Club ry on käyttänyt viime syksystä lähtien Setan jäsenrekisterisovellusta. Siinä on osoittautunut ongelmaksi se, että sähköpostin ja paperipostin jaossa on ollut tarvetta eri nimen käyttöön. Sähköpostin yhteydessä järjestelmä näyttää ensisijaisen nimen, mikä on säikäyttänyt joitakin jäseniä, vaikka nimen näkyminen ei oikeasti linkkaa henkilöä sähköpostiosoitteeseen missään muussa järjestelmässä.

Jotta kenenkään ei tarvitsisi säikähtää edes tarpeettomia pelkoja aiheuttavia asioita, olemme muuttaneet henkilötietojen syöttölogiikkaa. Nyt ajatuksena on, että pääsääntöisenä nimenä on se, jonka jäsen haluaa näkyvän sähköpostissa, tyypillisesti ”taiteilijanimi”. Sen lisäksi sinne on lisätty kohta, jonne laitetaan nimi, jota käytetään paperipostissa. Se siis tarkoittaa useimmiten ”siviilinimeä”.

Tämän tiedon muuttaminen olisi periaatteessa mahdollista järjestelmän puolelta, mutta se sekoittaisi kirjautumisen, koska kukin jäsen on käyttänyt kirjautuessaan itse sinne laittamaansa nimeä.

Tästä syystä pyydämme kunkin jäsenen käyvän muuttamassa täällä nämä nimiasiat haluamaansa muotoon:


- ensisijainen nimi sellaiseksi, jonka haluaa näkyvän sähköpostissa ja

- erikseen se nimi, jonka haluaa näkyvän kirjepostissa.

- jos on valittu, että mitään kirjepostia ei lähetetä, kirjepostinimi toimii käytännössä vain tietona siviilinimestä.

- ilmoitettu jäsenkorttinimi ei vaikuta näihin muihin mitenkään.Kiitos vaivannäöstäsi sen eteen, että saamme järjestelmän palvelemaan kaikkien jäsenten erilaisia tarpeita.

175 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page