top of page

Haastattelupyyntö transihmisen parisuhteesta

Dreamwear Club ry on saanut välitettäväkseen tutkimukseen liittyvän haastattelupyynnön pariskunnille, joissa toinen osapuoli on transihminen:


"Hei!


Opiskelen pari- ja perhepsykoterapeutiksi Jyväskylän yliopistossa, ja aloittelen opinnäytetyötä.

Tarkoitukseni on tarkastella parisuhteen haasteita ja vahvuuksia sellaisissa parisuhteissa, joissa suhteen toisella osapuolella on kokemus sukupuoliristiriidasta, tai ajoittainen mieltymys toisen sukupuolen rooliin. Lisäksi olen kiinnostunut siitä, millaisia kokemuksia pariskunnilla on avun hakemisesta ja saamisesta parisuhteelle, ja millaista apua pariskunta olisi kaivannut. Työskentelen perheneuvolassa, ja olen käynyt seksuaalisuuteen liittyvän psykoterapeuteille suunnatun lisäkoulutuksen, jonka myötä kiinnostukseni aiheitta kohtaan on herännyt.


Toivoisin saavani haastatteluun pariskuntia, jotka olisivat valmiita jakamaan kokemuksiaan.

Haastattelut on tarkoitus toteuttaa pariskuntakohtaisesti, joko teamsin tai zoomin välityksellä. Halutessa kokemuksista voi myös kirjoittaa sähköpostin kautta, joko yhdessä tai erikseen. Keskusteluissa ja sähköposteissa esille nousevat asiat ovat ehdottoman luottamuksellisia, ja tutkimuksessa esille nousevista asioista kirjoitan anonyymisti.


Mikäli kiinnostuitte asiasta, minuun voi olla yhteydessä alla olevan sähköpostin välityksellä.

Tavoitteenani on, että tulevaisuudessa palveluihin hakeutumisen ja saamisen kynnys olisi

mahdollisimman matala, ja terapeuttinen apu hyödyllistä ja tarpeisiin vastaavaa.

Ystävällisin terveisin,


Merja Paasimäki

194 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page