top of page

Osallistu kyselyyn työelämästä transihmisille ja intersukupuolisille: Vastaa 10.12. mennessä!Osallistu kyselyyn, jolla selvitetään transihmisten ja intersukupuolisten kokemuksia työelämässä! Tarkoituksena on hahmottaa, mitä tasa-arvolaissa mainittu syrjintä sukupuolen, sukupuoli-identiteetin, sukupuolen ilmaisun tai sukupuolipiirteiden perusteella voi tarkoittaa transihmisille ja intersukupuolisille tasa-arvolain vuonna 2015 tehtyjen muutosten jälkeen. Se myös pyrkii selvittämään, onko tilanne muuttunut edellisestä, vuonna 2016 tehdystä kyselystä. Kyselyn toteuttavat Seta ry, Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskus, Trasek ry, Tran ry, Transfemiiniinit ry, Translasten ja -nuorten perheet ry, Non-Binary Voices / Ei-binäärisiä ääniä -ryhmä ja DreamWearClub ry. Tulokset julkaistaan vuoden 2021 aikana.

VASTAA TYÖELÄMÄKYSELYYN TÄÄLLÄ

Vastausten perusteella pyritään hahmottamaan syrjintäkokemusten lisäksi sitä, kuinka mahdollisia ongelmatilanteita työpaikoilla on pystytty selvittämään. Samoin kuin vuoden 2016 kyselyn kohdalla, kyselyn tuloksia ja sen pohjalta laadittuja suosituksia tullaan viestimään työelämäjärjestöille. Tämä hyödyttää sekä työntekijöiden oikeuksia puolustavia ammattiliittoja että työnantajajärjestöjä, jotka antavat neuvoja henkilöstöasioissa.

Vastaukset ovat luottamuksellisia siten, että yhtään antamaasi tietoa ei julkaista ilman, että itse sitä haluat. Voit ilmoittaa erikseen, jos sallit omien sanallisten kuvausten lainaamisen raportissa. Se tehdään aina niin, että tekstistä ei paljastu, kenestä on kyse.

Vastauksissa kysytään kokemuksia enintään niiden viiden viimeisen vuoden ajalta, jolloin uusi tasa-arvolaki on ollut voimassa. Tasa-arvolaki on tullut voimaan vuonna 2015.

Kyselyyn voi vastata 10.12.2020 saakka.

Kyselylomake löytyy verkosta täältä.


47 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page